Titulo

Учені довели, що від харчування в дитинстві залежить кар’єра людини

Кар’єра значною мірою залежить від харчування в дитинстві
Група вчених довела, що правильне харчування в дитинстві сприяє кар’єрному успіху в дорослому житті. Про це інформують http://www.akcent.org.ua/
Учені дійшли висновку, що збалансований харчовий раціон впливає на загальний розвиток дитини, її інтелектуальні та фізичні здібності. Протягом останніх десятиліть контроль над харчуванням дітей у віці від 6 до 12 років помітно знизився. Школярам дали свободу, і вони потягнулися за жирним, солодким і солоним. Науковці довели, що такий раціон знижує ймовірність успішної кар’єри в майбутньому.
Дослідники наголосили, що дітям слід вживати багато молока і молочних продуктів. Краще використовувати молоко природної жирності, даний продукт є ідеальним джерелом доступних білків і жирів. Рівень емоційного інтелекту при правильному харчуванні стає вищим. Саме емоційний інтелект, вважають дослідники, допомагає в побудові кар’єри і швидкому просуванні.
Крім того, виявилося, що лише 20% успіху залежить від IQ, а решта 80% експерти в області психології присвоюють емоційній складовій. Саме тому здорове харчування настільки важливе для юного організму.
_______
Загрузка...
Загрузка...

Немає коментарів