Titulo

Смерть від мікрохвильовки: небезпека для здоров’я людини


Чим так небезпечна для людини мікрохвильова піч? Чи справді вона викликає смертельні недуги? Всі відповіді у цій статті

Британські вчені чітко встановили, що під час своєї роботи, мікрохвильова пічка випромінює радіаційні хвилі, які знищують всі живі організми, як шкідливі, так і корисні. Тобто розігріті у печі продукти повністю втрачають свою корисність і стають «мертвими». Випромінювані хвилі повністю знищують вітамін В-12. Під час підігріву грудного молока втрачається його поживність та всі, необхідні для здоров’я та росту дитини, компоненти.

Навіть підігрів їжі у «спеціальних» пластикових місткостях не забезпечує безпечний захист продукту. Навпаки! Канцерогени, які містяться у пластику випаровуються і потрапляють у їжу. Як відомо, ці речовини викликають рак у людини!


Науковці довели, що люди, які часто харчуються підігрітою їжею у мікрохвильовій, мають вагомі зміни у складі крові – рівень еритроцитів знижується, в той час як кількість білих кров'яних тілець, поряд з рівнем холестерину, значно збільшується.


Не слід забувати і про радіаційне випромінювання! Діапазон його дії вимірюється в 2,4 ГГц. Це дуже впливає на роботу серця та мозку.


http://bdzhola.com/

Немає коментарів